0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN HEROJ: Lazović pristao na reprogram duga!

Objavljeno: 31.03.15 u 23:15

Darko Lazović jedan je od igrača koji je u Crvenoj zvezdi nekoliko godina, ali i kome isti taj klub duguje veliki novac od plata koje nije dobijao mesecima. Ipak, i pored toga on ne prestaje da pokazuje svoju ljubav prema crveno-belim bojama.

Pripremni period i zimsku pauzu obeležile su reči Zvezdana Terzića da klub neće moći da isplati Darka Lazovića, jednog od najboljih igrača Crvene zvezde i kapitena tima u jednom trenutku. Međutim, svojim igrama ovog proleća ‘Laza’ je gotovo naterao upravu da mu ipak izađe u susret i da makar pokuša da mu isplati deo duga.

Navodno, prenose ‘ Novosti’ je dogovor da se igraču deo potraživanja isplati do 30. aprila, a zatim ostatak u dužem narednom periodu i to na nekoliko rata. Ukoliko tako bude, uprava ima Lazovićevu reč da će ovog proleća igrati besplatno, odnosno, da će klubu oprostiti 125.000 evra.

Dogovor je prenet i na papir, obe strane su stavile paraf. To svakako nije mala cifra i treba odati priznanje mladom Čačaninu na razumevanju koje pokazuje u nezavidnoj situaciji kakvoj se Crvena zvezda nalazi.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter