0
Fudbal

VEČE DOBROG FUDBALA: Belgija izdržala u Jerusalimu sa igračem manje, Holandija zna kako protiv ‘Furije’ (VIDEO)

Objavljeno: 31.03.15 u 22:59

U jedinom večerašnjem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj naredne godine Belgija je u Jerusalimu savladala Izrael sa 1:0, a jedini pogodak delo je Maruana Felainija već u devetom minutu meča.

Posle tog vodećeg gola za Belgiju usledili su napadi Izraelaca sve do kraja meča, ali je golman Tibo Kurtoa bio maestralan na večerašnjem susretu. Čak i kada je Vinsent Kompani dobio crveni karton, tačnije drugi žuti u 64. minutu, Belgijanci nisu klonuli, već su uspeli da stignu do pobede i 11 boda u svojoj grupi, pa sada sa reprezentacijom Velsa deli lidersko mesto na zabeli.

https://www.youtube.com/watch?v=HvG2bCDSp0A

Ove večeri igrale su se i mnoge prijateljske utakmice, a kao neke od najbitnijih izdvojićemo derbije između Holandije i Španije, kao i duel Engleske i Italije. Španci su želeli osvetu za debakl na Mondijalu u Brazilu kada je ‘Oranje’ slavilo sa 5:1, ali je četa Visente del Boskea doživela novi poraz. Ovog puta Stefan de Vrij i Klasen vodili su Holandiju do pobede nad ‘Furijom’, golovima u prvih 16 minuta.

https://www.youtube.com/watch?v=cOdF9tyWHU0

Italijani i Englezi remizirali su, a meč je podsećao na onaj iz grupe D Svetskog prvenstva u Brazilu, kada je Italija ipak slavila sa 2:1. I sada je Italija povela, golom Gracijana Pelea u 29. minutu meča. a izjednačio je na fantastičan način Toundsen 11 minuta pre kraja.

https://www.youtube.com/watch?v=A4KQEDGHMrI

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter