1
Fudbal

Foto: STARSPORT

REALNOST SRPSKOG FUDBALA? Samo su dve zemlje lošije od ‘Orlova’! (ANKETA)

Objavljeno: 30.03.15 u 12:06

Fudbalska reprezentacija Srbije porazom od Portugala dodatno je umanjila šanse da se plasira na Evropsko prvenstvo 2016. godine.  

Iako je nakon poraza u Lisabonu, na sajtu UEFA pisalo da naši momci imaju -2 boda, “Orlovi“ ipak imaju jedan osvojen iz 4 utakmice, a od Srbije su lošiji samo Gibraltar i Andora koji su bez bodova. 

Poput naše selekcije, po jedan bod osvojili su Kazahstan, Luksemburg, San Marino, Malta i Jermenija.

Još bolniji je podatak da su trenutno ispred nas i fudbalske velesile Farska Ostrva sa tri, odnosno Lihtenštajn sa četiri osvojena boda.  

Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

Ipak, dok je prolazak dalje u domenu teorije, ne treba da se odustaje. Kapiten Branislav Ivanović uveren je da će sa eventalne tri pobede, počevši u Danskoj u junu, naša selekcija obezbediti plasman na EURO 2016. 

– Sada su nam samo pobede potrebne, počev od utakmice protiv Danske u Kopenhagenu. Sa devet bodova do kraja kvaifikacija mislim da bismo mogli da se nađemo u baražu za EP 2016 – rekao je kapiten Ivanović. 

Podsetimo, na tabeli vodi Portugal sa 9 bodova, slede Danska i Albanija sa 7, dok Srbija i Jermenija imaju po bod. 

Do kraja grupne faze, naša selekcija dočekuje Portugal i Jermeniju, a gostuje Danskoj i Albaniji. 

Da li verujete da Srbija može do plasmana na EURO 2016?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

  1. E sad bi bilo lepo da ako rezultati ankete budu pozitivni do kraja, da se lepo pošalje našim igračima da narod veruje u njih kako bi im dalo vetar u leđa. Ako žele dalje, moraju ostaviti srce na teren. A kako stoje trenutno stvari, samo mi, navijači im trenutno možemo pomoći da se motivišu za igru!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter