0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POJAŠNJENJE: Zvezda dužna da isplati Mijailovića po ugovoru

Objavljeno: 27.03.15 u 15:31

Predsednik pravne komisije FK Crvena zvezda, kao i predsednik nadzornog odbora našeg kluba, Dragan Milošević, takođe je dao izjavu odnosno pravno pojašnjenje u vezi „slučaja Mijailović“:

– Disciplinska komisija FSS je odbila da potvrdi odluku kluba iz razloga što izrečena sankcija, koja je u okviru disciplinskog pravilnika FK Crvena zvezda, nije u skladu sa disciplinskim pravilnikom FSS, a to je samo pitanje forme, ne i suštine. Tako, na primer, disciplinski pravilnik FSS predlaže isključenje, dok prema FIFA preporuci i prema obavezujućem (tipskom) ugovoru, raskid je sankcija – rekao je Milošević, i nastavio:

– Disciplinski pravilnikom FSS je predviđeno da, ukoliko disciplinska komisija FSS ne potvrdi odluku kluba, ta odluka i dalje važi na nivou kluba. Shodno tome, Nikola Mijailović nije igrač Crvene zvezde, niti ga FSS može vratiti, što se vidi iz izjave predsednika disciplinske komisije Žarka Stevanovića. Istine radi, ono što će biti sporno jeste da, ukoliko se Nikola Mijailović obrati arbitražnom sudu FSS, za naplatu svih daljih potraživanja do isteka ugovora koji on ima do juna 2016. godine – izjavio je Dragan Milošević.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter