3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PEH: Zvezda protiv Novog Pazara bez mladog veziste!

Objavljeno: 27.03.15 u 19:00

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da je Mihailo Ristić napustio omladinsku reprezentaciju Srbije i da se vratio na stadion „Rajko Mitić“ zbog povrede.

Naime, mladom vezisti je stradao primicač i očekuje ga pauza najmanje dve nedelje. To automatski znači da će preskočiti meč 21. kola Jelen Superlige Srbije koji Crvena zvezda igra sa Novim Pazarom u gostima.

To će biti veliki hendikep za crveno-bele, jer će izgubiti glavnog kreativca na sredini terena. Ristića će najverovatnije zameniti Aleksandar Kovačević ili možda čak i Miloš Bosančić.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. sta to znaci za zvezdu na praznom stadionu i dogovorenoj utakmici ?! bodovi su odavno uknjizeni kao i svi do derbija…a onda na scenu MAZIC i njegova ekipa na scenu stupa … lalatovic nam ceoscenario danas saopsti … to je fudbal u Srbiji i ljudi koji se bore za bolje sutra u fudbalu . ko ono fali …??? ma bitno je da skupe njih 11-cu zvezdinih … sve ostalo je poznato …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter