0
Domaći fudbal

Foto:crvenazvezdafk.rs

SAŠA STOJANOVIĆ: Prvo mesto je blizu, ali moramo da preskočimo Novi Pazar!

Objavljeno: 24.03.15 u 15:50

Zimsko pojačanje Crvene zvezde Saša Stojanović doveden je da svojim iskustvom donese kvalitet u veznom redu, što je on i učinio. Sada se iskusni plejmeker nada da će saigrači i on uspeti da prestignu Partizan i okite se titulom.

– Kada sam dolazio, mislio sam da će veći pritisak biti na -6, ali prevario sam se. Lepo je smanjiti zaostatak na samo dva boda, ali sada je i pritisak još veći. Sa druge strane, i našem rivalu je sada veći pritisak, sve je to normalno u fudbalu – istakao je Stojanović za klupski sajt.

Iskusni vezista se složio sa većinom navijača Crvene zvezde da je ekipa protiv Napretka na stadionu „Rajko Mitić“ odigrala loše.

– Znali smo da nas čeka teška utakmica, ali uprkos tome smo ušli loše u nju. Srećom, postigli smo pogodak i stekli minimalnu prednost koju smo do kraja meča uspeli da sačuvamo. Odlika dobrih ekipa je da pobeđuju i kad ne odigraju najbolje. Nisam zadovoljan ni svojom partijom. Imao sam povredu tokom nedelje i delom je i to razlog nešto lošije partije, ali svakako da moram bolje.

Saša Stojanović je svestan da je pred crveno-belima možda i najteže gostovanje na vrućem terenu u Novom Pazaru.

– Mislim da je naredna utakmica protiv Novog Pazara jedna od ključnih na proleće. To je „vruć“ teren, Novi Pazar retko gubi bodove kod kuće, ali mislim da će nam biti nešto lakše zbog toga što neće biti publike. Oni se bore za to četvrto mesto i izlazak u Evropu, mi se borimo za prvo mesto i čekamo još neki kiks večitog rivala kako bismo ih prestigli na tabeli. Blizu smo tom cilju – zaključio je Stojanović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter