0
Fudbal

FOTO: HOTSPORT

KINA: Golovi Radovića i Milijaša nedovoljni za pobedu Radomira Antića

Objavljeno: 22.03.15 u 14:23

Fudbaleri Hebeija odigrali su nerešeno 2-2 protiv Janbian Čangbaišana u drugom kolu kineske Lige 1, a strelci za domaći tim bili su srpski fudbaleri Miroslav Radović i Nenad Milijaš.

U prvom poluvremenu gosti su više pritiskali, ali je i domaći tim imao nekoliko prilika gde se ističe nekoliko dobrih centaršuteva Radovića, kao i udarac glavom Milijaša u poslednjim momentima, ali je taj period igre završen bez golova.

Gosti su poveli u 58. minutu kada golman Hebeija odbio jedan centaršut pravo do protivničkog igrača. U poslednjih 15 minuta domaći tim je vršio pravu opsadu gola Janbiana i pritisak se isplatio tri minuta pre kraja utakmice, kada je Radović posle kornera, kako se činilo, doneo bod svojoj ekipi.

U četvrtom minutu sudijske nadoknade radost domaćih bila je još veća kada je Miljaš pogodio iz slobodnog udarca sa velike daljine, ali je koncentracija Hebeija popustila, pa su gosti samo minut kasnije postavili konačnih 2-2.

Ovo je bio prvi bod u šampionatu za ekipu Radomira Antića, koja je u ovu sezonu ušla sa velikim ambicijama, što su pokazali dovođenjem slavnog trenera, kao i najboljeg igrača poljskog šampiona i Nenada Milijaša. U narednom kolu, koje je zakazano za četvrti april, Hebei dočekuje Harbin Jiteng.

 

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter