0
Evropske lige

TRAŽEN NA OSTRVU: Mitrović odlazi u Premijer ligu

Objavljeno: 20.03.15 u 10:08

Menadžer Svonsi Sitija Geri Monk pred predstojeći letnji prelazni rok odredio je kupovinu napadača kao primarni cilj svog kluba.

Kako stvari stoje, izbor je pao na reprezentativca Srbije, Aleksandra Mitrovića, momka koji sija ove sezone u dresu Anderlehta i čija cena bi mogla da bude oko 16 miliona evra.

Nije tajna da Monk traži čoveka koji bi mogao da zameni Vilfreda Bonija, igrača koji je ove zime otišao na Etihad i priključio se Mančester Sitiju.

Otkako je pomenuti Boni napustio klub, Svonsi ima velikih problema sa realizacijom. Tako su Bafetimbi Gomis i Nelson Oliveira do sada zbirno postigli tek jedan gol u Premijer ligi.

Iako Monk nije javno otkrio fudbalerima koje bi rado doveo u Svonsi, izvori blisku klubu kažu da nema nikakvih dilema da je Aleksandar Mitrović prvi na spisku njegovih želja.

Kako se navodi, Svonsi je već napravio kontakt sa čelnicima Anderlehta i uveliko se vode pregovori oko statusa igrača koji je ove sezone postigao 17 golova uključujući i gol protiv Arsenala u Ligi šampiona.

– Naravno da nam je napadač primarna želja za naredni prelazni rok. Imamo Nelsona koji je na pozajmici, Bafe je ovde jedini napadač trenutno – kazao je menadžer Svonsija.

– To samo znači da je nama želja da pojačamo klub sa još igrača na toj poziciji. Naravno i na drugim mestiam u timu želimo da se pojačamo – zagonetan ostaje Monk.

– Želimo da reagujemo eksresno, međutim, ne pitamo se samo mi. U čitavu priču upleteni su i menadžeri i drugi klubovi, pa nije lako dovesti igrača – kazao je Monk.

– Međutim, ja sam bio vrlo jasan, razgovarao sam i sa upravom o tome, po onome kako ja vidim Svonsi, potrebno nam je osveženje u timu – podvukao je Monk, prenosi goal.com.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter