1
Domaći fudbal

MARKO NIKOLIĆ: Grobari, naša misija je okupacija Brda!

Objavljeno: 20.03.15 u 12:10

Fudbaleri Partizana u nedelju od 17 časova na Banovom Brdu igraju derbi meč 20. kola Jelen Superlige, a trener crno-belih Marko Nikolić poziva na oprez pred najteže gostovanje u šampionatu.

– Čeka nas borbena utakmica, pravi mali derbi pred pauzu u prvenstvu, jedno od najtežih gostovanja ovog proleća. Čukarički ima velike ambicije ove sezone. Imaju kontinuitet upravljanja klubom, stručnog štaba i igračkog kadra, što im u uslovima srpskog fudbala daje kvalitet. Imaju jako dobru kombinaciju starijih igrača i mladih a već iskusnih, kao što su Mirosavljević, Matić, braća Srnić, Stojiljković, Brežančić, Bojić, Regan, da ne nabrajam sve ostale – počeo je priču Nikolić.

Strateg Partizana je pozvao Grobare da u nedelju „okupiraju“ Banovo Brdo.

– Jako bi bilo dobro da Partizanovi navijači prepoznaju momenat i da s obzirom na kapacitet stadiona, blizinu tribina terenu, dođu u velikom broju i daju dodatni impuls našoj ekipi. Borbenost, želja za pobedom, ratnički duh, to ne sme da izostane ni na ovom meču, ali i u nastavku.

Novinare je zanimalo ko će stajati na golu Partizana, pošto je povređeni Milan Lukač dobio poziv selektora reprezentacije Radovana Ćurčića.

– Mislim da je Lukač branio na visokom nivou u kontinuitetu dugačak period i kada nije pozivan, što je za mene bilo iznenađenje. Neće, ipak, biti u konkurenciji ni za ovaj meč – odgonetnuo je Nikolić da će treći meč za redom braniti Živko Živković.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter