0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IAKO OSLABLJEN PROTIV PARTIZANA: Čukarički želi da se nadigrava sa crno-belima

Objavljeno: 20.03.15 u 21:49

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da je Partizan favorit u predstojećem derbiju Superlige, ali da to ne znači da će njegov tim sa belom zastavom dočekati lidera na tabeli.

– To je derbi kola. Spremamo se kao i za svaku drugu utakmicu. Očekujemo lep ambijent i posećen stadion. Partizan je lider na tabeli i očekujem dobru utakmicu protiv dobrog rivala. Mojim igračima ne nedostaje motiva. I mi gajimo otvoren, napadački fudbal i želimo da se nadigravamo sa protivnikom, rekao je Milojević na konferenciji za medije, prenosi Tanjug.

On je ocenio da će meč protiv Partizana biti praznik za celu Čukaricu, kao i za sve u klubu.

– Voleo bih da uvek imamo pun stadion, dodao je Milojević.

Šef stručnog štaba Čukaričkog zbog žutih kartona neće moći da računa na Ivana Todorovića i Pjasentina Lukasa.

– Do nedelje će biti poznato da li na teren može kapiten Igor Matić, koji je na prethodnoj utakmici osetio bol u zadnjoj loži posle čega nije igrao u drugom delu meča, rekao je Milojević.

Upitan da prokomentariše poziv golmana Čukaričkog Nemanje Stevanovića u mladu reprezentaciju, Milojević je naveo da je ta vest obradovala sve u klubu i da je mladi čuvar mreže to svakako zaslužio.

Zanimljiv meč najavili su i prvotimči nekadašnji igrači Partizana, a sada Čukaričkog Nenad Mirosavljevic i Rajko Brežančić.

– Partizan je favorit, ali želimo da se nadigravamo, pa neka bolji pobedi. Prvi su na tabeli, to dovoljno govori o njihovoj snazi, ali mislim da se u poslednje vreme dosta smanjila razlika između Partizana i Crvene zvezde i ostalih ekipa, rekao je Mirosavljević.

Brežančić je poručio da će utakmica biti otvorena i napadačka.

– Partizan je favorit, ali imamo i mi svoje snove, naveo je levi bek Čukaričkog.

Utakmica 20. kola Superlige između Čukaričkog i Partizana igra se u nedelju od 17 sati na stadionu na Banovom brdu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter