0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŽELJA: Orlandić priželjkuje debi pred navijačima i prvenac

Objavljeno: 19.03.15 u 18:21

Stigao je u Crvenu zvezdu kao poslednje pojačanje u zimskom prelaznom roku. Trener Nenad Lalatović nije imao dovoljno vremena da ga uigra, ali to nije smetalo Petru Orlandiću da se nametne.

Veoma brzo, ušao je u najužu konkurenciju za startnih 11, a u prethodnom kolu protiv Spartaka, Orlandić se našao u startnoj postavi.

– Prezadovoljan sam! Stigao sam poslednji u ovaj tim, na samom kraju prelaznog roka. Uspeo sam brzo da sustignem svoje saigrače, da nadoknadim propušteno i da se uklopim, a zbog svega toga mi je cilj bio da makar budem u 18 igrača, a da vremenom radom i zalaganjem izborim šansu – objašnjava Orlandić za klupski sajt.

Orlandić je veoma efikasan na prijateljskim utakmicama, a to je posebno osetio Železnik protiv kojeg je crnogorski fudbaler postigao tri gola.

– Jesam bio efikasan, ali ne mogu se prijateljske utakmice porediti sa onim takmičarskim. Ali svaki gol je bitan zbog samopouzdanja, a i zato što je to ipak Zvezda, a u Zvezdi je svaki gol lep. Nisam imao sreće da zatresem mrežu u Subotici, ali verujem da je samo pitanje trenutka kada ću upisati prvenac u utakmici za bodove.

U meču protiv Vojvodine, Orlandić je bio na klupi ali nije ulazio u igru. Duel protiv Napretka će biti nova prilika za debi pred navijačima Crvene zvezde.

– Voleo bih da debitujem i pred našim navijačima, želja mi je da igram pred tolikim brojem navijača, makar i minut, ali da pobedimo i osvojimo nova tri boda. Spremamo se za tu utakmicu, u Kruševcu smo ispustili bodove, i moramo u subotu to da vratimo, i da potom odemo u dobrom raspoloženi na pauzu – priželjkuje Orlandić.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter