20
Domaći fudbal

PAMTI PA VRATI: Milunović pecnuo Grobare zbog Telekoma? (FOTO)

Objavljeno: 19.03.15 u 19:19

Fudalski klub Partizan dobio je generalnog sponzora, kompaniju Telekom, pa će njihov logo nositi na dresovima do kraja 2016. godine.

Radi se o kompaniji koja je skoro bila na meti navijača, Grobari su posle izjave Duška Vujoševića menjali operatera i uništavali kartice

Budući da je Telekom od danas spontor FK Partizan, sada se bivši igrač Crvene zvezde Luka Milunović zapitao šta mu valja činiti?!

Na Tviter je postavio fotografiju Predraga Ćulibrka i Saše Ilića sa potpisivanja sponzorstva i prokomenmtzarisao šta je imao…

Milunovic

 

hotsport.rs       

0
0

20 Komentara

  1. halo grobari dokle se prostire zemlja srbija,,,zvezdinih 4.4 mil je iz gasproma a to je firma iz rusije a rusija nije nasa zemlja gospodo,,vi tu sicu dobijate od telekoma iz srbije grobari tako da vam srbija pomaze i taj isti telekom o kome je toliko bljuvotina izgovorio vas precednik drustva i trener kk Vujosevic,,,,,,,,,,,,

    0
    0
    Odgovori
    • 4,4 miliona je iz TELEKOMA, a Gazprom daje 4,5 miliona + 0,5 milke bonus po osvojenom trofeju!! A sad je znaci Ruski, a danas onaj LOPOV trazi da NIS i vama da pare i vi praznoglavci mu verujete i lupate kako nam drzavni NIS daje pare, pa STA ste onda prodali 2009.Gazpromu (vas predsednik SD-a) ako ne taj NIS???

      0
      0
      Odgovori
      • Dzabe mu objasnjavas, kad je to ciganin imao mozga da razmislja, ne zna on ni za Gazprom,NIS, rudnu rentu koju Rusi placaju 5 puta manje itd.itd. pa valjda ti je dovoljno sto pise „preCednik“ :)))) Cigo sta ces biti kad porastes, bicu zenu, bicu decu… :)))

        0
        0
        Odgovori
  2. Licemeri kao i obicno, a da li su Grobari menjali mrezu kad je 2009. Telekom potpisao VECNI ugovor za FK cz na 4,4 miliona € godisnje??? Ne, ali slobodno vi promenite za nasih 700-ak soma godisnje, koliko je to PUTA manje nego vi sto dobijate vec 6 godina???

    0
    0
    Odgovori
  3. axaxaxaxaxx ciganski kompleksasiiii….gasi vam se naselje….sklanjaju vas sa djubrista,,,progledali ljudi i vide ko koliko vredi…nista od titule ciganski smradovi…..

    0
    0
    Odgovori
  4. Izgleda da se u Srbiji citaju samo naslovi, ko jos, a da malo prati desavanja u nasem sportu,moze da napise kako je ovo odlican sponzorski ugovor, kad KK Predgradje dobija vise novca, za Gasprom i njihovih(tj. drzavnih) 25 miliona evra svi vec znaju, ovo je samo maska za ono sto sledi, a to je jos jedno prosipanje od 11,5 miliona evra drzavnog novca u rupu bez dna, za licencu

    0
    0
    Odgovori
    • Mi iskukali milionce da nam daju za 20 meseci, vi iskukali 4,4 miliona godisnje jos pre 4 godine i sad iskukaste 11,8 miliona EURA da vam daju do cak 31.3!!!

      0
      0
      Odgovori
  5. ocigledno je akcija bojkota telekoma urodila plodom, ne bi se oni otvorili toliko da nisu primetili da su poslovali sa znacajnijim manjkom nego ranijih godina!

    0
    0
    Odgovori
    • Kako smo mi licemeri zato sto ti tupan ne znas da VAMA Telekom daje jos od 2009. po 4,4 miliona EURA godisnje, koliko je to licercino gejlijska PUTA vise nego nama ni 700 soma godisnje??? Odakle „skupiste“ pare za licencu, juce citam jos samo 2 miliona fali a pre mesec dana falilo 11,8 miliona lopovi!?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter