0
Evrokupovi

ODUŠEVIO UČITELJA: Mesi voza, Pep se divi (VIDEO)

Objavljeno: 19.03.15 u 12:21

Možda i najbolji fudbaler u istoriji fudbala – Lionel Mesi odigrao je spektakularnu utakmicu protiv Mančester Sitija, a svoje oduševljenje nije mogao da sakrije ni njegov učitelj – Pep Gvardiola.  

Španski stručnjak vratio se na mesto uspeha, sadašnji trener Bajern Minhena u periodu od 2008. do 2012. osvojio je 14 trofeja sa Barselonom, a sinoć je sa tribina posmatrao filharmoniju pod palicom Lionela Mesija. 

Argentinac je imao nekoliko fantastičnih poteza, ali je u objektiv kamere kao poseban došlo guranje kroz noge Milneru i reakcija Gvardiole.

https://www.youtube.com/watch?v=9G-kdh0LeUo

– Uživao sam na Kamp Nou. Barsa je odigrala odličnu utakmicu, stvorila je mnogo šansi. Ipak, Mesi je bio magičan, zaista je luksuz biti u mogućnosti gledati uživo šta radi na terenu – rekao je Gvardiola koji nije želeo da odgovori na pitanje da li bi voleo da se ukrsti sa Barsom u četvrtfinalu.

– Sačekajmo žreb u petak. Barselona je očigledno u odličnoj formi i igra sjajnu sezonu sa Luisom Enrikeom.

Pogledajte još dva internet hita sa Barsine utakmice – navijača u najoriginalnijem dresu, kao i neobični potez Edina Džeka na klupi. 

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter