2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TUMBAKOVIĆ: Ninković na putu A reprezentacije

Objavljeno: 17.03.15 u 10:48

Potpresednik Partizana Ljubiša Tumbaković oduševljen je partijama koje ovog proleća u dresu crno-belog kluba pruža sjajni vezista Nikola Ninković.

Naime, Tumbaković je, razgovarajući sa novinarima Sportskog žurnala, odbacio postavljeno pitanje reportera ovog lista koga je zanimalo da li se on raduje partijama „nekog novog Džigija“.

Tumbaković je insistirao na premisi da su role koje ovog proleća pruža Ninković, zapravo, one koje bi navijači trebali da očekuju u budućnosti.

– Kakav novi? To je stari Džigi, sa svim potencijalima koji su ga oduvek krasili, samo što ih sad pokazuje. Mnogi su uglavnom gledali samo njegove nedostatke, a sad… Poseduje veliki talenat koji mora da pređe u realizaciju – kazao je Tumbaković.

Potresednik crno-belih veruje da igrač „Parnog valjka“ zaslužuje povratak u mladu selekciju Srbije.

– Naravno da zaslužuje da se vrati u mladu reprezentaciju. Ako ovako nastavi, ni A reprezentacija mu neće biti daleko – smatra Tumbaković.

hotsport.rs       

0
0

2 Komentara

  1. Ninković ima jakog menadžera koji bi uz toletovu pomoč da ga ugura u repki. Bruka i Sramota opet bi da dele profit a državni tim da upropste još više

    0
    0
    Odgovori
  2. u partizanu postoje 2-3 igraca koja bi mogla konkurisati za reprezentaciju,a ovaj je sramota partizana i uopste srpskog fudbala…. ovde je najjasniji primer kad neko dobro stoji iza igraca… pored ovolike bruke srpskog fudbala ovo bi bio smrtonosni udarac

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter