0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

POSAO NA VIDIKU: Sanderlend smenio Pojeta, dolazi Dik Advokat?

Objavljeno: 16.03.15 u 17:56

Urugvajac Gustavo Pojet smenjen je sa funkcije menadžera Sanderlenda, saopštio je engleski premijerligaš.

 

Uprava kluba odlučila se na promenu menadžera nakon ubedljivog poraza od Aston Vile minulog vikenda na domaćem terenu 4:0.

– Želeo bih da se zahvalim Pojetu na svemu što je uradio, pogotovo na istorijskom plasmanu u finale Liga kupa, što će zauvek biti u sećanju navijačima Sanderlenda.

– Nažalost, nismo ostvarili napredak ove sezone kakvom smo se nadali i doneli smo tešku odluku- izjavio je predsednik kluba Elis Šort za zvaničan sajt kluba, a prenosi Tanjug..

Sanderlend je objavio da će u narednim danima imenovati novog menadžera, a engleski mediji preneli su da je doskorašnji selektor Srbije Dik Advokat glavni kandidat za upražnjeno mesto.

Pojet je od 2013. godine vodio „Crne mačke“, a prethodno je bio menadžer Brajtona. Sanderlend se nalazi na 17. mestu na tabeli Premijer lige sa 26 bodova, samo jednim više od Barnlija i pozicije koje vodi u niži rang.

Podsetite se učinka Advokata na klupi Srbije i kako je raskinuta saradnja sa njim.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter