6
Domaći fudbal

BOG TE VIDEO: Viktor Savić ‘Milutinac’ otkrio za koga navija

Objavljeno: 16.03.15 u 09:23

Glumac Viktor Savić proslavio se ulogom „Miltunca“ u filmu Montevideo koji je pobrao sve simpatije regionalne javnosti.

U opširnom razgovoru za Novosti, ovaj popularni glumac, između ostalog, otkrio je i koji mu je od dva večita beogradska kluba bliži srcu.

– Od kada, pa odmalena. U mojoj kući se fudbal ne prati nešto preterano, tako da sam ja sam odlučio da navijam za Crvenu zvezdu još dok sam bio u kratkim pantalonama. Dakle, niko mi to nije nametnuo i na to sam ponosan. Moj izbor, moja ljubav, perfektno. A to što sam član Skupštine me ne čini posebnim, mogu samo da kažem da to za mene predstavlja čast. Jer, Zvezda je veća od svih nas! – rekao je Savić.

On je dodao i da mu uloga Miltunca nije preterano promenila život, ali i da je veliki fan fudbala te da aktivno ide na rekeraciju i igra futsal, barem četiri puta sedmično.

hotsport.rs

0
0

6 Komentara

  1. Ko god je bar jedanput bio na Severu moga je videti Viktora medju Delijama!!Veliki Zvezdas i covek.Bravo za njega.

    0
    0
    Odgovori
  2. Naravno, decko je sa Brda mora da navija za Zvezdu, a poruka za ove nalozene Radovce sa Brda mozete samo da cimate klince!!! Banovo Brdo Delije Sever

    0
    0
    Odgovori
  3. pravi izbor viktore…mogao si samo reci licna karta beograd,sve bi bilo jasno…borba za instituciju protiv mediokriteta…pozzzzz

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter