4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JOVIĆ NIJE POMOGAO OMLADINCIMA ZVEZDE: Partizanu slađi bod u ‘večitom’ derbiju

Objavljeno: 15.03.15 u 12:10

U „večitom derbiju“ Omladinske lige Srbije na stadionu ‘Rajko Mitić’, Crvena zvezda i Partizan su remizirali 0:0.

Crno-beli su bili bolji rival. Napadali su, imali zrelije šanse, ali je golman crveno-belih fantastično branio i poneo epitet junaka utakmice. Zanimljivo je to da su u timu Zvezde bila tri prvotimca. Marko Grujić i Vukašin Jovanović su odigrali ceo meč, dok je strelac gola u Subotici Luka Jović ušao u igru, ali nije pomogao svom timu da dođe do trijumfa.

Bod osvojen u derbiju slađi je Partizanu koji je zadržao šest bodova prednosti u odnosu na „večitog“ rivala koji ima utakmicu manje. U prvom delu prvenstva Partizan je slavio sa 3:1.

U seniorskoj konkurenciji Crvena zvezda je juče savladala Spartak sa 3:1, dok je Partizan bio bolji od Rada 2:0.

hotsport.rs      

0
0

4 Komentara

  1. Izjava Vasilhjevica za Sport-
    Da li ćete da vratite igrače iz prvog tima, koji dan ranije igraju veoma važnu superligašku utakmicu u Subotici protiv Spartaka?

    – Naravno da nećemo, bez obzira što bi njih nekoliko bilo od velike koristi treneru Maksimoviću u meču sa Partizanom. Igraće oni koji su u omladinskom pogonu i verujem da mogu da dođu do tri boda. Bilo bi krajnje neprofesionlano da pozovemo standardnog prvotimca da igra za juniore – jasan je Vasiljević.

    0
    0
    Odgovori
  2. Od rodjenja svog
    Da za penal padnem ja sam ucio
    Svaki dan i godinu da bi ukro titulu
    Opet pascu ja jer je meni zvezda ljubav najveca
    Opet pascu ja da bi stigla titula

    0
    0
    Odgovori
  3. Tu gdje se centarhalfovi ne sklanjaj i ne ostavljaju prostoru po sredini da može proći dubinska lopta, e tu je malo teže davati golove, Zvezda sa četiri prvotimci, Partizan bez ijednog, očigledna razlika u kvalitetu.. Što se svake godine i vidi u ciframa koje se dobijaju za prodate igrače, nekome milioni, a nekome igrači idu slobodno samo oprastajući dug.. Videćemo ove Zvezdine prvotimce kad počnu igrati utakmice gdje se ekipe ne sklanjaju, onda ćemo vidjeti i pravu vrijednost Zvezdinog projekta zvanog FALKAO, a do tad nek što jače trenira, pa možda će nekada i dati gol omladincima Partizana

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter