0
Domaći fudbal

FOTO: fkvojvodina.rs

VOŠIN NAPADAČ POLUDEO: Želi da igra uprkos pokidanim ligamentima?!

Objavljeno: 11.03.15 u 10:43

Džon Meri je napadač iz Kameruna koji je ove zime pojačao novosadsku Vojvodinu. Verovatno ima povredu prednjih ukrštenih ligamenata zbog koje bi morao da ide na operaciju i pauzu od nekoliko meseci, ali on to odbija i želi da igra!

Napadač kaže da se oseća dobro i da trenira normalno, što može biti slučaj kod ovakvih povreda, kaže doktor Borko Vukosav, ali posledice mogu biti stravične i preporučuje hitnu operaciju igrača.

– Predočio sam Meriju da sa povredom koju ima nikad ne zna šta sve može da se dogodi. Postoji mogućnost da ošteti nove strukture -kaže doktor za današnji ‘Sport’.

Međutim, sam igrač ne želi na operaciju i da mu je bitna borba za mestu u startnoj postavi, što posebno šokira.

– Ne idem na operaciju, jer verujem da će sve biti u redu. Evo treniram, radim po planu i mnogo se bolje osećam. Želim da doprinesem ekipi i da napredujem. Znam da je konkurencija za mesto centarfora, tu su Saša Ćurko i Jovan Stojanović, ali i ja želim da se borim za poziciju u timu – kaže Džon Meri za Sport.

Odluku donosi klub, koji bi morao ozbiljno da razmisli o operaciji igrača, čak i ako mu protivreči…

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter