0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOBRE VESTI IZ PARTIZANA: Svi se nadaju da to neće biti aprilska šala?!

Objavljeno: 11.03.15 u 18:53

Sa velikim nestrpljenjem u Partizanu čekaju povratak Miroslava Vulićevića na teren. Oporavak desnog beka ide bolje i brže od očekivanog, pa svima onima kojima je crno-bela boja na srcu neće još dugo čekati. 

 Vulićević je u utorak, u pratnji klupskog doktora Ilije Rosića, bio na kontroli u Nemačkoj i dobio je pozitivne informacije od doktora Ulriha Beniša.

– Rezultati testova su i više nego odlični. Dr Beniš i još neki lekari koji su prisustvovali pregledu i dobili od nas informacije šta sve Vule radi do sada, bili su u čudu. Ne veruju da je ovo moguće posle ‘samo’ četiri meseca od operacije – zadovoljan je Rosić.

Iskusni fudbaler je povratak na teren najavio krajem aprila i zgleda da je bio u pravu.

– Koleno je stabilno i izgleda kao da je prošlo pet meseci od operacije. Dr Beniš me još ne pušta da radim sa ekipom, iako sam mu pokazivao snimke i šta sve radim na terenu. Na kraju sam ga ubedio da ipak krenem polako da vežbam sa saigračima, a poslednja kontrola je za četiri sedmice i tada ću, nadam se, moći na teren – kaže Vulićević.

Podsećamo, fudbaler je na „večitom“ derbiju u oktobru povredio ukršteni ligament kolena, posle čega je operisan…

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter