0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

SVUDA POĐI, KUĆI DOĐI: Za sada treniraju sa Partizanom, a da li će ponovo obući crno-beli dres?

Objavljeno: 10.03.15 u 12:25

Nova lica na treninzima fudbalera Partizana, a pitanje koje ostaje u vazduhu jeste – da li bi mogli ponovo da obuku crno-beli dres.  

Nakon što su ostali bez angažmana, nekadašnji prvotimci Partizana i deca ovog kluba, defanzivac Marko Jovanović i vezista Milan Lola Smiljanić priključili su se treninzima crno-belih, uz dozvolu trenera Marka Nikolića, kako bi održavali formu, prenosi Sport. 

Podsetimo, i Jovanović i Smiljanić ponikli su u Partizanu, osvajali su titule u crno-belom dresu, neretko igrali u Evropi, a zajedno su bili i deo tima koji je 2010. godine učestvovao u Ligi šampiona. 

Marko Jovanović je do pre godinu dana bio standardni i nezamenljivi član prvog tima Visle iz Krakova, ali su mu potom otkriveni ozbiljni zdravstveni problemi, zbog čega je poljski klub odlučio da raskine saradnju. Na sreću, Marko je dobro, u potpunosti se vratio fudbalskoj karijeri i slobodan je u izboru nove sredine.

Milan Smiljanić je kao slobodan igrač, prešao u Genčlerbirligi i to posle osvajanja titule 2013. godine. Ipak, kako se nije najbolje snašao, sporazumno je raskinuo saradnju posle godinu i po dana. 

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter