0
Evropske lige

LOŠA VEST ZA KATALONCE: Ključni igrač preskače ‘El klasiko’

Objavljeno: 10.03.15 u 15:22

Vezista Barselone Serhio Buskets gotovo sigurno neće igrati na predstojećem ‘El klasiku’.  

Kako prenose katalonski mediji, prema poslednjim pregledima, potvrđeno je da Buksetsov članak neće biti spreman za 22. mart kada na Kamp Nou dolazi najveći rival iz Madrida. 

Buskets je povredu članka desne noge doživeo u revanšu polufinala Kupa kralja protiv Viljareala pre sedam dana kada mu je predviđena tronedeljna pauza. 

Iako su lekari prvobitno bili optimisti, prema svemu sudeći Buskets će propustiti duel sa Realom, ali i revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Mančester sitija naredne srede kada će Katalonci braniti prednost od 2:1 sa Itihada.  

Ovo je svakako loša vest za Luisa Enrikea, pošto bolji poznavaoci španskog fudbala, odnosno oni koji prate duele Barselone i Real Madrida, znaju koliko je Buskets bio od posebnog značaja protiv ‘kraljevskog’ kluba. Ipak, njegovo mest na poziciji zadnjeg veznog zauzeće Havijer Maskerano.

Podsetimo, Barselona je proteklog vikenda preuzela vrh tabele od Real Madrida od kog trenutno ima bod više. 

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter