0
Domaći fudbal

ZORAN MARIĆ: Suđenje nek analiziraju oni koji su za to zaduženi

Objavljeno: 09.03.15 u 10:16

Ekipa Vojvodine lako je poražena u derbiju 18. kola JSL pošto je sa 3:0 deklasirana od Crvene zvezde na stadionu „Rajko Mitić“.

Ipak, u žiži javnosti nakon ovog duela nije se našla poletna igra beogradskih crveno-belih, već određene sudijske greške arbitara sa ovog duela, pre svega kod gola Parkera koji je, prema ocenama određenog dela javnosti, postignut iz čistog ofsajda.

Ipak, šef struke Vojvodine, Zoran Marić, ne želi previše pažnje da posvećuje sudijama.

– Neka suđenje analiziraju oni čiji je to zadatak, a ja sam kao trener dužan da se bavim onim što spada u moj delokrug posla i na šta, po prirodi stvari, mogu da utičem. U mom fokusu su greške koje smo činili i koje nisu svojstvene ozbiljnim ekipama. Smeta mi što nismo ličili na sebe, što nismo igrali onako kako treniramo i kako smo se dogovorili da ćemo igrati u derbiju – diplomatski je rekao Marić.

On je potom pojasnio šta mu je tačno smetalo u igri njegovog tima. 

– Umesto, kao što je i bio plan, da se Zvezdi suprotstavimo timskom igrom i snagom kolektiva, mi smo se upustili u individualnu borbu. Kroz takav pristup događalo nam se onda da rešenja tražimo nerezonski, na silu. Tako smo, radeći u korist sopstvene štete, sami sebi oduzeli svoje najjače oružje i olakšali Zvezdi posao – podvukao je Marić piše Sportski žurnal.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter