1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

E, TO BI BAŠ ODJEKNULO: Bivši fudbaler Zvezde na vratima Mančester junajteda?!

Objavljeno: 09.03.15 u 23:20

Engleski mediji pišu da je Mančester junajted ‘pronašao novog Nemanju Vidića’.

Srpski reprezentativac i po ocenama mnogih stručnjaka u Italiji jedan od najboljih štopera Serije A, Nikola Maksimović, gotovo izvesno će otići iz Torina predstojećeg leta.

Mediji ga već mesecima unazan sele u Napoli, koji je za njega u nekoliko navrata navodno nudio i do 25 miliona evra, ali se sada pojavio veliki konkurent Napolitancima.

Kako pišu engleski mediji, Srbin bi na leto mogao da se pridruži svom bivše saigraču Mateu Darmianu, koji je prošle godine napustio ‘bikove’ i prešao među ‘đavole’.

Poznati engleski list ‘San’ podsetio je da je na sličan način, samo nešto drugačijim putem, preko Rusije, u Mančester stigao i Nemanja Vidić i najavio Maksimovićeve slične kvalitete poput ljubimca publike na Old trafordu.

Još uvek nije poznato koliko bi bilo obeštećenje, ali nema sumnje da bi ovaj transfer bio pravi ‘bum’, kako u našoj javnosti, tako i u Evropi. Za reprezentaciju Srbije Nikola Maksimović je do sada odigrao sedam utakmica.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter