4
Domaći fudbal

SRAMOTA: Umalo da se potuku čelnici Partizana i Donjeg Srema

Objavljeno: 08.03.15 u 11:25

U dobrom fudbalu na novosadskom „Karađorđu“ Partizan je pobedom protiv Donjeg Srema 2:1 (1:0) zabeležio prvu prolećnu pobedu, ali dok je na terenu vladalo pravo sportsko nadmetanje u loži zamalo nije došlo do tuče.

Naime, kako piše Sportski žurnal, a prenosi Mocartsport u loži na stadionu „Karađorđe“ došlo je do incidenta u kome su učestvovali vodeći ljudi Partizana i Donjeg Srema. Navodno, do verbalnog sukoba je došlo kada je na dobacivanje generalnog direktora crno-belih Miloša Vazure odreagovao prvi čovek Sremaca Milan Aleksić. Malo je falilo da dođe i do fizičkog obračuna, ali su prisutni uspeli da smire strasti.

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. samo vi vucicevi kucni ljubimci cutite, otice te na dobos za burek i jogurt. tolika vam je trzisna vrednost….

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako ove grbare nije SRAMOTA,,Kardzic im sredi da igraju na neutralnom terenu da bi mogli doci do pobjede ONI jos i provociraju,,citava srbija vidi sta se radi, Karadzic moze jos ovu sezonu da miluje svog miljenika(partizan),,, samo dzaba i to vec u narednim kolima partizan ostaje bez bodova i to najmanje tri boda!! dolazi im Rad pa u goste Cukarickomi!!

    0
    0
    Odgovori
    • Reče simpatizer šajberove miljenice. Samo lud čovek ne vidi koliko vi u stvari kradete. Prijateljski mečevi se nižu jedan za drugim. Ali vam to neće pomoći. Postoji samo jedan pravi šampion a to je Partizan.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter