0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

HASI: Za Mitrovića ne postoji sredina!

Objavljeno: 08.03.15 u 19:43

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović je u subotu odlučio meč između Anderlehta i Lokerena, tri minuta pre kraja. To je njegov 13. gol u Pro ligi, skauti ga prate na svakom meču, pohvale stižu sa svih strana… 

Zadovoljan je i trener Besnik Hasi, koji kaže da Mitrović radi jako naporno i da mu se to i vraća. Međutim, on podseća i da Srbin mora još da se dokazuje.

– Rekao sam mu nekoliko puta da će uvek biti na meti kritika, čak i ako igra u vrhunskoj formi, jer za njega ne postoji sredina. Nosi veliki pritisak na svojim leđima i nije mu nimalo lako. Prava je šteta što nije postigao još neki gol – kaže Hasi.

Ima šta i da zameri svom napadaču.

– Nadam se samo da neće više dobijati tako lako žute kartone. Do sada ih je dobio već osam, ali ovaj poslednji nije zaslužio. Morali su da mu ga daju samo da bi nešto dokazali… Međutim, bitno je samo da ne dobije više crveni – zaključio je Hasi.

hotsport.rs       

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter