0
Evropske lige

ODLAZI U MLS: Van der Vart na meti Kanzasa

Objavljeno: 06.03.15 u 09:02

Uprava tima Sporting Kanzas Siti potvrdila je da gaji interesovanje za holandskim internacionalcem Rafaelom Van der Vartom.

Holanđanin trenutno nastupa za Hamburger u Bundesligi otkako se vratio u ovaj klub iz Totenhema u leto 2012. godine. Međutim, njegov sadašnji ugovor ističe ovog leta.

Upravo tu svoju šansu vrebaju u Kanzas Sitiju.

– Ukoliko možemo da završimo taj posao i dovedemo ga, mi bismo svakako to želeli – rekao je sportski direktor Kanzasa, Rob Heineman.

– On bi najverovatnije mogao da dođe po isteku ugovora u julu, ali ćemo pokušati da ga angažujemo i ranije. Nisam siguran da li bi nemački klbu želeo da ga pusti pre kraja sezone. Ipak, dogovor je još daleko, mnogi detalji moraju da se reše pre toga – dodao je Heineman.

Direktor Kanzasa dodaje da transfer Van der Varta ne koči novac, već sama odluka igrača da se preseli na drugi kontinent daleko od porodice i prijatelja.

– Novac nije problem za ovaj transfer. Mnogo toga zavisi i od samog igrača i njegove spremnosti da napusti prijatelje i porodicu – istakao je Heineman.

– Van der Vart ima sina koji živi u Hamburgu, njegov otac putuje da gleda utakmice Hamburga, tako da bismo morali da mu obezbedimo i te uslove – istakao je čovek iz uprave Kanzasa, piše goal.com.

hotsport.rs       

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter