0
Evropske lige

IZA REŠETAKA: Nekada najbolji fudbaler sveta osuđen na zatvorsku kaznu!

Objavljeno: 25.02.15 u 16:32

Narednih 10 meseci bivši kapiten reprezentacije Italije, Parme, Juventusa i Real Madrida Fabio Kanavaro provešće iza zatvorskih rešetaka zbog utaje poreza i oglušavanja na izričito naređenje suda.

Kanavaro je osumnjičen na utaju poreza od strane napuljskih vlasti, pa je fudbaleru i njegovoj supruzi Danijeli Arenoso oduzeta imovina vredna milion evra, ali i zabranjen pristup imanju zbog procesa koji je u toku. Pošto se Kanavaro oglušio na ovu naredbu suda, osuđen je na deset meseci zatvora, a njegova žena i brat Paolo na uslovne kazne.

Paolo je i dalje u kopačkama, i to kao igrač Sasuola, dok je osvajač Zlatne lopte 2006. godine Fabio Kanavaro u trenerskim vodama i trenutno je angažovan u kineskom Gvangžu Evergrandeu. Naredni dani će pokazati da li će Fabio ostati u ‘bekstvu’ u Kini, ili će biti isporučen poput najvećih kriminalaca.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter