20
Domaći fudbal

SPORNA SITUACIJA: Da li je Mažić u pravu ili je Radnički oštećen protiv Zvezde? (VIDEO)

Objavljeno: 23.02.15 u 16:30

Na niškom Čairu u toku je utakmica između Radničkog i Crvene zvezde, a prva sporna situacija dogodila se u 17. minutu.

Popara je dobro šutirao, Rajković kratko odbio loptu, a napadač domaćih Ašćerić naleteo na odbijenu loptu, a potom neuspešno odglumio kontakt sa golmanom gostiju, pa mu je sudija Milorad Mažić pokazao žuti karton zbog simuliranja.

Da li je bio u pravu ili ne, procenite sami:

https://www.youtube.com/watch?v=keTebCSP2OQ

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

20 Komentara

  1. blek stena je seljačina…pristigla od ovaca…i nakon snimka on tvrdi da je penal! Čuvaj ovce…al i njih ćeš pogubiti….južna prugo!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. jesam grobar…ali nije penal jer se samlik bacio…da je normalno nastavio da trci, lako bi pao preko ruke i onda bi definitivno bila maziceva greska ako ne bi svirao penal…e sad, pitanje je da li bi zvezdanestercu preskocili da sude penal u ovakvoj situaciji… 😉

    0
    0
    Odgovori
  3. Penal nije bio u svakom slucaju ali to nije Zvezdin najveci problem.Zvezdin problem je sto joj pretposlednji tim na tabeli odrzao cas fudbala,sto je 45 min bez udarca na gol i u podredjenoj situaciji i sto ima trenera neznalicu i lose igrace tipa Savicevica,Stojanovica i Kovacevica koji nemogu da vezu dva tacna dodavanja,o Cvetkovicu i Gavricu ni reci da trosim.Sve u svemu katastrofa.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter