4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JSL: Može li Zvezda da iskoristi ‘poklon’ Partizana?

Objavljeno: 23.02.15 u 09:19

U Nišu na stadionu Čair danas od 16 časova igra se poslednji meč 16. kola Jelen Superlige Srbije između Radničkog i Crvene zvezde.

Za beogradske crveno-bele ovo je meč biti ili ne biti. Lider prvenstva Partizan „kiksnuo“ je u subotu protiv Voždovca 3:3, što bi Crvena zvezda mogla da iskoristi i trijumfom na Čairu priđe večitom rivalu na svega četiri boda. Sa druge strane „Real sa Nišave“ sigurno neće istaći belu zastavu protiv velikog rivala iz prestonice. Ipak, uloga favorita pripada Crvenoj zvezdi.

– Znači nam što je Partizan ostao kraći za dva boda, ali i da je rezultat bio drugačiji ništa se ne bi menjalo u našem pristupu utakmici. Sve zavisi od nas u narednih 15 utakmica, nećemo da se osvrćemo na druge. Cilj je da osvojimo tri boda, odlično je što pobeda može da nam donese smanjenje zaostatka – istakao je Gavrić, najbolji pojedinac crveno-belih tokom zimskih priprema.

Meč na Čairu počinje u 16 časova.

Radnički Niš – Crvena zvezda

Stadion: Čair. Kapacitet: 18.151. Sudija: Milorad Mažić.

RADNIČKI NIŠ: Borjan – M. Petrović, R. Bulatović, Lakić-Pešić, Pavlović – Ćulum, Đuričković, Marjanović, Jovanović, Popara – Ašćerić.

CRVENA ZVEZDA: Rajković – Cvetković, Pavićević, Lazić, Anđelković – Kovačević, Lazović, Stojanović, Savićević, Gavrić – Parker.

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. Sns je izvrsio pritisak na upravu Radnickog da danas puste drzavnu mezimicu…SRAMOTA.
    Toliko su bahati da se i rezultat zna bice 0-2 ili 1-2

    0
    0
    Odgovori
  2. Stvoreni su svi preduslovi da Zveza lagano uzme titulu, Partizan se raspada i sa dugom od 16 miliona ne mogu da dovedu normalno pojacanje a Zvezda duguje 50 miliona i dovela je ove zime 10 igraca. Ko je ovde lud???

    0
    0
    Odgovori
  3. Necemo daleko sa Savicevicem i Gavricem,imali su sansu,pokazali da neznaju a na klupi ili na tribinama su i dalje Ristic,Grujic i Avramovski.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter