0
Evropske lige

PUKLO PO ŠAVU: Parma izbačena iz Serije A!

Objavljeno: 22.02.15 u 09:02

Toliko o tome. Fudbalski klub Parma izbačen je iz Serije A i do kraja sezone sve utakmice koje je „Mlekadžije“ trebalo da odigraju biće registrovane službenim rezultatom 3:0 u korist njihovih rivala.

Kao što je poznato, Parma je već izvesno vreme u ogromnim finasijskim problemima. Uprkos rečima uprave ovog kluba da će tim opstati u Seriji A, takva sudibna, po svemu sudeći, neće biti viđena.

Naime, vlasnik kluba Đampjetro Manenti, sa timom svojih saradnika pokušavao je na sve načine da spasi tim bankrota, ali obećanje da će dugovi biti ekspresno plaćeni – nije ispoštovan.

Parma je posle 23 kola Serije A Parma je bila ubedljivi fenjeraš na tabeli, sa učinkom od svega deset bodova. Zbog izbacivanja Parme iz Serije A utakmica sa Udinezeom koja je bila zakazana za nedelju je otkazana.

Kao posledica svega toga došla je vest da je Parma obavestila Seriju A da ne može da ispuni svoje obaveze i automatski je izbačena iz elite. Ova vest i dalje čeka svoju zvaničnu potvrdu, ali kako stvari stoje – samo čudo može spasiti „Mlekadžije“ ispadanja u Seriju B.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter