9
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

PUKLA TIKVA: Potresi u novoj upravi Partizana

Objavljeno: 22.02.15 u 21:26

Navijači Partizana ne da nisu sačekali kraj jučerašnjeg meča protiv Voždovca već su u prvom minutu meča počeli sa skandiranjem „Uprava napolje“ što je kulminiralo kada su gosti krajem drugog poluvremena poveli sa 3:2.

Kako saznaju Večernje novosti već posle tog meča sportski direktor Dragan Ćirić najavio je da će podneti neopozivu ostavku pošto kod njega nezadovoljstvo tinja još od početka saradnje sa novom upravom na čelu sa predsednikom Zoranom Popovićem.

Bivšem igraču kluba očigledno nije dozvoljeno da se previše meša u svoj posao pa su bez njegovog znanja ili konsultacija sa njim u završnici prelaznog roka prodati Danko Lazović i Petar Škuletić.

Čirić je odluku o ostavci saopštio svom prvom nadređenom Ljubiši Tumbakoviću koji pokušava da ga odgovori od te namere.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

9 Komentara

  1. Ovde pise ostavi komentar!
    Ja sam ostavio moj komentar u kojem je bilo dobronamerne i opravdane ali ne i uvredljive kritike na Vas racun, ali Vi ga ne objavljujete, zasto?
    I Vi ne trpite kritike na svoj racun, kao i *BLIC* od koga sam odustao.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja cu se strogo pridrzavati pravila koja ste nam nametnuli, ali nemojte moje poruke bacati u kos ako sadrze opravdanu kritiku na racuk nekoga ko pravi ocigledne greske, kao naprimer VI, a ja VAS u najboljoj nameri i bez vredjanja iskritikujem, a VI mi ne objavite komentar, niti nam se izvinite za gresku, a odmah posle moje kritike kardinalnu gresku ispravite!!! Hvala Vam sto i ovaj komentar necete objaviti, iako u mom komentaru nema nicega sto se odnosi na VASA upozorenja!

    0
    0
    Odgovori
  3. Problem je u treneru!!!!
    Svi mi koji smo bili na utakmici, pa i oni kraj malih ekrana, videli smo da KOJIC ne moze da da gol, a igrac koga su oni sami hvalili kako je bolji i od MITROVICA, i koji je na pripremama davao golove SAPONJIC zagreva se pola sata ispred nas a VARGA ga ne uvodi!? ZASTO, treba pitati VARGU, a ne upravu!
    Bez namere da branim upravu, za poteze koje povlaci!

    0
    0
    Odgovori
  4. Problem uopste nije u upravi nego u glavama igraca kome je samo lova vazna,pa Skuletic samo sto nije plakao zato sto nije otisao u Lil a Lazovic je jedva cekao iole ozbiljniju finansijsku ponudu[jer je takav ugovor potpisao]pa makar to bila i druga Kineska liga

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter