0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ: Partizan bi trebalo da igra žmureći!

Objavljeno: 21.02.15 u 14:08

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović poručio je da njegovu ekipu čeka težak posao na otvaranju prolećnog dela sezone protiv Radničkog u Nišu.

Crveno-beli u ponedeljak od 16 sati gostuju neugodnoj ekipi Radničkog, a Lalatović smatra da će domaći biti najopasniji iz prekida.

– Nišlije su veoma opasne u prekidima, imaju četiri dvometraša i moramo da obratimo pažnju. Ipak, neka oni viši brinu o nama, mi smo – Zvezda. Rekao sam igračima ‘ne morate da dobijete svaki meč, ali morate na svakom da date 120 odsto’. Kvalitet imamo i moramo da damo maksimum da bi on i došao do izražaja. Prvi meč u sezoni je uvek jako težak, kaže se da su prvi i poslednji najteži. Moramo biti na oprezu, ali samo na oprezu jer ostalo treba da zavisi od nas. Zato verujem u pobedu – rekao je Lalatović uz napomenu da zna sastav koji će početi meč, prenosi Blic.

On je takođe prokomentarisao novu promenu kapitena koji će od sada umesto Darka Lazovića biti mladi golman Predrag Rajković.

– Lazović je fenomenalan igrač i da ostaje u Zvezdi on bi bio kapiten. Ali pošto Lazović ide, odlučio sam se za Rajkovića jer računam na njega na duže staze, a najbolji je u zemlji i najbolji mladi golman u ligi. Pričao sam sa Lazovićem, on je sjajan momak i to je normalno prihvatio. Veliki je Zvezdaš i drago mi je da je baš obezbedio ugovor u jakoj ligi, a ako nastavi ovako da igra izboriće status reprezentativca. Čak mi je rekao da će sada igrati još rasterećenije. Na pripremama mi je dokazao da se ne štedi i nemam nikakve dileme oko njega – rekao je Lalatović.

Trener Zvezde smatra da Partizan ima prednost u odnosu na njegov tim pošto crno-beli imaju formiran tim.

– Partizan je favorit jer je promenio dva igrača a mi 16 za godinu dana. Oni bi trebalo da mogu žmurećki da igraju, ali nismo samo oni i mi u trci, tu su i Vojvodina i Čukarički – zaključio je Nenad Lalatović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter