0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

ŠKULETIĆ ZVEZDA U RUSIJI: Mi smo balkanska mafija!

Objavljeno: 20.02.15 u 15:13

Petar Škuletić napustio je Partizan pre nekoliko dana i prešao u Lokomotivu iz Moskve, gde je izazvao veliku pažnju tamošnje javnosti.

Po dolasku u Rusiju Petar Škuletić je dobio veliku pažnju ruske javnosti i epitet najvećeg pojačanja ne samo Lokomotive, već i kompletne ruske lige. U timu je zatekao veliki broj igrača sa prostora Balkana: sunarodnika Nemanju Pejčinovića, Hrvata Vedrana Ćorluku i trenera Miodraga ‘Grofa’ Božovića, zbog čega su počele da kruže priče o ‘balkanskoj mafiji’.

Znam da se priča o tome ako je u ekipi više igrača iz bivše Juge, to znači da se stvara jak klan. U Lokomotivi sam zatekao Ćorluku i Pejčinovića, trenira nas Miodrag Božović, ali ostali saigrači ne treba sada se plaše, mi nismo ‘mafija’. To su samo šale koje o igračima sa naših prostora kruže ne samo u Rusiji, već svuda u svetu – rekao je Škuletić u intervjuu za ‘Sport ekspres’.

Najbolji strelac Superlige u jesenjem delu sezone je u Lokomotivu prešao za četiri miliona evra i to ga čini najskupljim igračem koji je stigao u Rusiju ove zime. Zbog toga je dobio veliku pažnju ruskih medija, a samim tim rastu i očekivanja navijača. Škuletić kaže da mu nije svejedno zbog toga.

– Podatak da sam u ovom momentu najskuplje pojačanje dosadašnjeg dela prelaznog roka, znak je poverenja kluba u moje mogućnosti. Nije da osećam pristisak zbog toga, ali nisam ni ravnodušan. Treba opravdati pojerenje kluba koji nije uložio malo novca u moj angažman – rekao je, između ostalog, Petar Škuletić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter