0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAGA OKONČANA: Borac može da registruje Krunića

Objavljeno: 18.02.15 u 20:44

Petočlana registraciona komisija Fudbalskog saveza Srbije na osnovu kompletne dokumentacije koju je posedovala donela je odluku da Rade Krunić može da bude registrovan za čačanski Borac pošto njegov predugovor sa Veronom nije obavezujući.

– Jednoglasno smo ustanovili da Krunić ne poseduje obavezujući ugovor sa italijanskom Veronom, pa kao slobodan igrač može da potpiše ugovor sa Borcem iz Čačka. Potrebno je da Čačani uplate Donjem Sremu nadoknadu prema propisima koje se lako izračuna i zatim da ga nesmetano registruju. Donji Srem ima pravo žalbe na ovu nađu odluku – istakao je predsednik ove komisije Miodrag Morača, prenose Novosti.

Podsećamo da je Krunić bio blizu prelaska u Crvenu zvezdu i Vojvodinu, ali čelnici tih klubova nisu želeli da ulaze u komplikovani proces pošto je mladi fudbaler imao predugovor sa Veronom prema kojem je Donji Srem mogao da dobije 300 hiljada evra, a ovako će dobiti tek mrvice.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter