0
Domaći fudbal

NOVI MANDAT: Simović na čelu Spartaka još četiri godine

Objavljeno: 10.02.15 u 17:13

Predsednik Spartaka Dragan Simović na sednici Upravnog odbora kluba dobio je novi četvorogodišnji mandat i predvodiće Subotičane do 2019. godine.

Istovremeno, produžen je mandat i sportskom direktoru Draganu Đorđeviću.

– Deseto mesto u minuloj sezoni je najslabiji rezultat od povratka u Superligu, ali to se očekivalo s obzirom na smenu generacija, odlazak iskusnih igrača i dolazak dosta neafirmisanih.

Slična situacija se nastavila i u tekućoj sezoni, oslanjanje na mladje kadrove iz sopstvenog pogona što je dalo dobre rezultate u jesenjem delu. Verujem da ćemo u nastavku imati pozitivne rezultate – rekao je Simović.

Simović je istakao da očekuje da u ovoj godini Subotica dobije teren sa veštačkom travom, koji će obezbediti Fudbalski savez Srbije.

Za sada su u Vojvodini zahtev poslali Inđija i Pančevo, ali ja sam uveren da ćemo mi uspeti da se izborimo i trajno rešimo problem treniranja u zimskim uslovima. Isto tako očekujem da se finalizuju radovi oko postavljanja rasvete na našem stadionu – zaključio je prvi čovek „golubova“, a prenosi Tanjug.

Simović je takođe i predsednik Fudbalskog saveza Vojvodine, a na to mesto izabran je krajem prošle godine.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter