1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BEZ REŠENJA U PARTIZANU: Ne postoji zamena za Danka Lazovića

Objavljeno: 09.02.15 u 10:46

Dugo se ove zime spekulisalo o tome da bi jedan od najboljih igrača Partizana, Danko Lazović, vrlo lako mogao da napusti klub.Ono o čemu se pričalo, na kraju se i dogodilo. Kao što je poznato, Lazović će karijeru nastaviti u Kini. Trener crno-belih Marko Nikolić poručio je da je „ostao bez svoje desne ruke“:

– Partizan je ostao bez fudbalera, čiji značaj je prevazilazio standarde. Ostao sam bez desne ruke, što je Lazović bezbroj puta i dokazao. Pred nama je mogućnost da do 14. februara dovedemo pojačanja u napadačkoj liniji, iako je svima jasno da nema zamene za Danka Lazovića – rekao je Nikolić, a prenosi Sportski žuranl.

Šef struke beogradskih crno-belih nije želeo da krije razočranje:

– Razočaran sam zbog odlaska, ali moraćemo dalje. Prošlo je vreme ekskluziva sa moje strane – rekao je Nikolić ne želeći da dopusti sebi neku kontroverznu izjavu.

Gotovo identične reči ponovio je i sportski direktor crno-belih, Dragan Ćirić.

– Teško je kad ode deo tima, pogotovo kakav je Danko Lazović. Za njega, jednostavno, nema zamene, niti u tom pravcu možemo da razmišljamo. Videćemo da li postoji mogućnost da reagujemo u kratkom vremenskom periodu. Raduje me da smo pogodili s novajlijama u zimskom prelaznom roku, čije partije u Turskoj su ohrabrenje za sve nas – podvukao je Ćirić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter