0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TUMBAKOVIĆ: Bez brige oko finansija

Objavljeno: 07.02.15 u 08:42

Prolećni deo Jelen Superlige Srbije se bliži, a ekipa aktuelnih vice-šampiona i trenutno prvoplasiranog tima na tabeli, ekipa Partizana, i dalje ne može da registruje nove igrače.

Kao što je poznato, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije donela je mere zabrane registracije proviv većina superligaških timova, pa i protiv Parnog valjka.

Razlog za tao nešto su neizmirene obaveze Partizana koji duguje nekolicini klubova. Ipak, mere zabrane nisu sprečile Superligaše, pa ni Partizan, da aktivno kupuju fudbalere ove zime.

Tako su u Humsku stigli Stefan Babović, Ivan Bandalovski i Gregor Balažic. Kako bi crno-beli mogli da registruju ove igrače, Partizan će morati da isplati dugovanja prema bivšem beku ovog tima Nikoli Aksentijeviću u iznosu od 22.000 evra.

Uz to, čelnici crno-belih moraću da pronađu novac i u klupsku kasu Čukaričkog ubace 15.150 evra i tek potom ozvaniči registraciju tek pristiglih fudbalera. Ipak, to sve ne brine potrepsednika kluba, Ljubišu Tumbakovića.

– Finansije nisu u mojoj nadležnosti, nisam ni upućen u navedene slučajeve. Konsultovaću se sa nadležnima, ali verujem da će klub na vreme rešiti aktuelnu situaciju. Nema razloga za paniku – rekao je Tumbaković, prenosi Sportski žurnal.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter