0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

KUMAN: Filip čeka radnu dozvolu, nećemo brzati

Objavljeno: 05.02.15 u 20:53

Sautempton je doveo  još jednog srpskog reprezentativc, Dušanu Tadiću pridružiće se Filip Đuričić, koji će do kraja sezone igrati na pozajmici iz Benfike.

Dušan Tadić, Gracijano Pele i Filip Đuričić trebali bi da čine ubitačan napadački trio koji je stasavao u holanskom prvenstvu. Ali do toga će navijači ‘Crnih mačaka’ morati još malo da pričekaju s obzirom da Đuričić još uvek nije dobio radnu dozvolu i propustiće subotnji meč protiv Kvins Park Rendžersa.

– Filip je trenutno u Beogradu i čeka da mu bude odobrena radna dozvola. Nadam se da će to uskoro biti gotovo. On će od ponedeljka početi da trenira sa ekipom i verujem da će biti u konkurenciji za naredni meč sa Vest Hemom – rekao je Ronald Kuman, trener Sautemptona.

Sautemptom sa četvrtog mesta Premijer lige napada Ligu šampiona i trenutno ima 42 osvojena boda. Prethodnog vikenda poraženi su na svom stadionu od Svonsija, posle tri vezane pobede.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter