1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

KONAČNO ZADOVOLJAN: Doveli smo pojačanja koja su nam bila potrebna

Objavljeno: 04.02.15 u 16:10

Prelazni rok za Partizan je najverovatnije završen, a trener Marko Nikolić je zadovoljan učinjenim.

– Malo kasnije smo doveli pojačanja, ali smo angažovali ono što nam je potrebno. Jedino smo mogli da dovedemo igrača za budućnost, što je teško, ali ne i nemoguće. Ova ekipa ima potencijal, čak 10 mladih igrača, ali oni su sadašnjost kluba – rekao je Nikolić.

Maldi strateg bi voleo da iskusni Danko Lazović ostane u Partizanu, ali…

– Svakim danom sam srećan što je Danko sa nama, on je veoma dragocen za tim, čini sve da ostane i klub bi trebalo da se potrudi. Ima ponudu, ali nadam se da će ostati – kazao je Nikolić, aprenosi Tanjug.

Partizan je pobedio Sinđelić sa 5:0 u prijateljskoj utakmici na kojoj je debitovao bugarski internacionalac Ivan Bandalovski.

– Odlučili smo za njega prema određenim parametrima, čini mi se da nismo pogrešili. Biće mu potrebno vreme jer dugo nije igrao, verujem da će biti u formi kada bude odigrao još nekoliko utakmica. Malo je nezgodno jer on i Balažic moraju da se uklope u ekipu, pošto su tek došli.

Novinare je zanimalo da li ima novosti oko žalbe na kaznu Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, koja mu je zabranila obavljanje dužnosti na tri meseca zbog nesportskog ponašanja na utakmici protiv Novog Pazara.

– Žalba je davno upućena, prošli su praznici, valjda će uskoro odgovoriti. Dobio sam jasne ingerencije šta treba da radim, nisam pravnik, ali mogu da vodim ekipu u prijateljskim utakmica, mada svašta može da se desi u Srbiji – poručio je Nikolić.

Fudbaleri Partizana u četvrtak odlaze u turski Belek na drugu fazu pripreme za prolećni deo sezone.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter