6
Domaći fudbal

TROŠI SE NA STRANCE I PROPUŠTAJU PRILIKE: Crvena zvezda ispustila supertalenta zbog ‘siće’

Objavljeno: 27.01.15 u 10:46

Kao što je poznato, čelnici Crvene zvezde za sada su odustali od angažmana jednog od najtalentovanijih igrača na ovim prostorima, najboljeg igrača šampionata Crne Gore, Vladimira Jovovića.

Ipak, kako piše Mozzartsport, odustajanje od angažmana ovog igrača je samo trenutno, pošto će crveno-beli pokušati da ga angažuju na leto kao slobodnog igrača. Upravo činjenica da mu ugovor ističe presudila je kada su pregovori bili u pitanju. Navodno, čelnici crveno-belih nisu imali garancije da će platiti ovog igrača 100.000 evra ekipi Sutjeske na ime obeštećenja.

Kako se saznaje, čelnici Sutjeske, svesni dešavanja u klubu sa stadiona „Rajko Mitić„, tražili su od beogradskog kluba bankovne garancije da će dobiti obećanih sto hiljada evra. Pošto je račun kluba blokiran, Zvezdan Terzić i ekipa njegovih saradnika nije bila u mogućnostida pozitivno odgovori na ovaj zahtev i jednostavno su odlučili da odustanu od pokušaja angažmana Jovovića.

Međutim, portal Topfudbal, navodi da Terzić već kuje plan kako da perspektivnog igrača dovede u prestonicu Srbije. Reprezentativcu Crne Gore na leto ostaje bez važećeg ugovora. Ipak, daleko od toga da je to garancija da će crveno-beli uspeti da angažuje ovog igrača pošto se prema izvorima ovog poratala za njega raspituju i u Aston Vili i u Kristal Palasu ali i u Kvins Park Rendžersu.

Sa druge strane, čelnici crveno-belih već su potrošili određeni deo sredstava na angažman dvojice inostranih fudbalera, popularnog „Nigerijskog Drogbe“ Salamija i Parkera koji je došao iz slovenačke lige.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. Dečko navija za partizan i to sam video na njegovom FB profilu, a on nije došao zato što to nisu dozvolile vodje navijača. Zbog tih vođa koji su čas vođe u Zvezdi, čas u partizanu (ko daje više para) izgubili smo možda zaradu od milion, dva, a debili u upravi i dalje dozvoljavaju da im navijači prave transfer listu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Hahaha,zar ovde nema niko pametan,ili se prave da ne znaju.Dečko je već jednom nogom u Partizanu , Zvezda neda lovu jer u tom slučaju se Terzić i kompanija nebi mnogo učipili….

    0
    0
    Odgovori
  3. @Brajko po tebi Zvezda je vec potrosila preko3-4 miliona u ovom prelaznom roku? Da li stvarno postoje toliki zaludjenici da nemaju blage veze sa desavanjima u nasem fudbalu? Stvarno bi trebalo izbaciti mogucnost ostavljanja komentara. Uzas cime truju klince koji su odrastali uz „Pepa prase“ i sl. emisijama. A tek novinari, „super talenat“? Da je takav, ne bi on sebe dovodio u bilo kakvoj vezi sa Zvezdom vec bi njega odavno kaparisao neki veliki, da ne kazem ogromni klub (Iz Mancestera, Madrida, Nemacke, Italije, Francuske, ili ti mozda Portugala). Razmislite malo pre nego sto napisete nesto, i ovo je dobronamerna kritika vama u redakciji. Isto takodje da su za Zvezdu, kao i sve ostale klubove u Srbiji, tih 100 000 eu VELIKI inace ne bi ni kupovali igrace do 200-300 000 (to je sve bacen novac u bunar)..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter