6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NERVOZA, TEŠKE REČI I UMALO TUČA: Kratak fitilj Babovića i Škuletića

Objavljeno: 27.01.15 u 19:49

Kada ne ide, dolazi do nervoze, a ona je u redovima Partizana bila toliko izražena, da u poluvremenu meča sa Cirihom umalo nije došlo do tuče između Stefana Babovića i Petra Škuletića!

Rano vođstvo Švajcaraca od 2:0 i to posle penala i autogolaLazara Ćirkovića izbacilo je iz takta pojedine igrače Partizana. Do odlaska na odmor smanji je Ninković, ali je i to bilo u neku ruku za džabe, jer čim su se uputili na odmor u svalčionicu, počele su da pljušte teške reči između Babovića i Škuletića. Saigrači su sprečili su da verbalni okršaj preraste u fizički.

– Sukobi se dešavaju u pripremnom periodu, ali njihove igre su nešto što ne zadovoljava. Kada se vratimo u Beograd moraćemo da vidimo ko ide, a ko ostaje, da se podvuku crte i vidimo ko igra za Partizan na proleće. Bilo je onih koji se nisu ni oznojili, a pričaju po terenu. To nije moglo do sada, pa neće moći ni od sada. Sve to ide od labavog pristupa utakmici – objasnio je trener Nikolić, a prenose Večernje Novosti.

Danko Lazović, koji je u odusustvu Saše Ilića nosio kapitensku traku kaže da je nesporazum izglađen.
– Sve je u redu, Stefan i Petar su se izmirili i izvinili se ostatku ekipe u svlačionici – rekao je iskuni napadač.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. KK DRUGA LIGA je izuzetno iskompleksiran i isfrustriran dečko ili devojčica… Ne propušta ni jednu vest vezanu za košarkašku instituciju, ne bi li svojim škrbavim prstićima pokušao uvrediti… Decenije silovanja i torture njegovog malog pokojnog kluba su ostavile ozbiljne ožiljke na već krhkom i siromašnom mozgu… Tako da vas molim da budete blagi prema njemu, jer Dule i kaznena ekspedicija sigurno neće, kao ni prethodnih godina…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter