0
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

KO ODLAZI, A KO DOLAZI? Ćirić progovorio o planovima do kraja prelaznog roka

Objavljeno: 27.01.15 u 15:05

Sportski direktor Partizana Dragan Ćirić već nekoliko dana nalazi se sa crno-belima na pripremama u Turskoj, a za javnost je otkrio novosti na tržištu.

Ove zime ponove se pominju mnoga odlazeća i dolazeća imena – Danko Lazović, Petar Škuletić, Danilo Pantić, Vladimir Volkov, dok su od potencijalnih pojačanja tu – štoperi Nemanja Tubić i Gregor Balažic. 

– Što se tiče Tubića, ostavio sam to pitanje Tumbi, ali koliko je blizu, toliko je i daleko. Nije samo plata u pitanju, ima tu još nekih stvari. On jeste zanimljiv, ali videćemo kako će se situacija odvijati. Balažic je takođe u nekoj varijanti, odlučićemo u narednim danima – rekao je Ćirić za SOS kanal.

Lazović ima unosnu ponudu iz Kine gde bi mogao da zaradi 1,1 milion evra za godinu dana, pa se očekuje da napadač ode u Aziju.

– Danko ima ponudu na stolu i na njemu je da odluči. Naravo da je naša želja da ostane, ali on odlučuje. Nadam se da ćemo pronaći rešenje. Takođe, želimo da zadržimo Petra Škuletića, treba da se koncentriše na rad. On je profesionalac, treba mirne glave da sačeka kraj prelaznog roka, Partizan treba da mu bude prioritet u ovom trenutku. Volkov ima ponudu iz Koreje i pustićemo ga u slučaju da klub bude zadovoljan – rekao je Ćirić.

Danilo Pantić će u narednim danima potpisati za Čelsi, odakle će biti prosleđen na pozajmicu u holandski Vitese.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter