0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

KADROVSKE PROMENE: Volkov već spakovao kofere i odlazi u Aziju, Partizan pronašao zamenu

Objavljeno: 27.01.15 u 09:40

Kako stoje stvari, defanzivac Partizana Vladimir Volkov uskoro će napustiti Tursku kako bi krenuo put Južne Koreje u kojoj bi trebalo da nastavi svoju dalju karijeru.

Prema informacijama do kojih je došao Sportski žurnal, tokom jučerašnjeg dana na pripremama crno-belih, tačnije u hotelu u kojem je ekspedicija Partizana odsela, pojavio se poznati menadžer Fahrija Šekularac, čovek koji svojim klijentima uglavnom pronalazi angažmane u Južnoj Koreji.

Ovaj menadžer se potom sastao sa Vladimirom Volkovom, a kada je upitan o nastavku karijere Volkova i da li će ga povesti na probu u neki od klubova iz ove azijske zemlje, Šekularac je vešto pokušao da izbegne odgovor o prodaji defanzivca crno-belih:

– Nikada ne vodim kvalitetne igrače na probu -kratko je kazao menadžer.

Šekularac i Volkov nisu želeli da pričaju o potencijalnom transferu, ali se uveliko šuška da je reč o klubu Ulsan HjundaiVolkovu ugovor ističe na leto, tako da nema dileme da bi ga čelnici crno-belih pošto-poto prodali kako bi ipak na njegovom odlasku zaradili koji dinar.

Kako se saznalo za odlazak beka Parnog valjka, odmah se saznalo i da su na redu novi dolasci. Naime, umesto Volkova u tabor Partizana stiže bivši igrač Javora, Marko Momčilović koji je trenutnoigrač rumunske Pandure, ali je spreman da na svoju štetu raskine ugovor kako bi se pridružio beogradskom timu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter