0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

PETKOVIĆ: Pobede ekipe mi daju dodatni motiv za brži oporavak

Objavljeno: 26.01.15 u 15:18

Napokon je sunce zasijalo punim sjajem u Kopru. Pravo prolećno vreme je dočekalo Zvezdine fudbalere na treningu u 11 časova.

Ipak, bez obzira na sjajne uslove, igračima danas nije bilo lako zbog paklenog ritma trenera Lalatovića. Ponovo se trčao veliki broj serija i to deonice od 80 metara za 15 sekundi. Parker je zbog lakše povrede propustio trening, i s obzirom da ne bi mogao da nastupi na sutrašnjoj utakmici protiv Kopra, dobio je slobodno i otputovao je za London.

U teretani smo ispratili rad Marka Petkovića. Pod komandom Mihajla Bate Radulovića, naš desni bek svakodnevno jača desnu nogu i vraća kondiciju za nastavak sezone i povratak na teren. Čučnjevi, dizanje tegova, rad sa medicinkom za početak, a onda i korišćenje velikog broja sprava koje pruža teretana na stadionu Bonjifika. Trener Radulović ne kontroliše Marka stalno jer kako i sam kaže, Petković je veliki radnik i zna da će svaku vežbu odraditi kako treba.

– Imao sam tu sreću da stvarno imam vrhunske uslove što se tiče oporavka. Imam i teretanu, teren i bazen u hotelu, sve ono što mi je potrebno u ovom periodu, tako da sam zadovoljan. Dosta toga je već odrađeno i oporavak ide i brže od očekivanog. Osećam se odlično, prijaju mi i pobede ekipe, daju mi motiv. Malo mi je teško dok ih gledam jer imam veliku želju da se što pre vratim ali nikako ne smem da požurim sa oporavkom, i vratiću se kada budem bio 100% spreman i fizički i psihički – rekao je Marko Petković za zvanični sajt kluba.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter