0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAKLJUČAK SA SEDNICE UO: Partizan mora da zadrži tim, poželjna i pojačanja

Objavljeno: 24.01.15 u 15:20

U petak je u prostorijama fudbalskog kluba Partizan održana sednica Upravnog odbora, na kojoj je bilo reči o pripremama fudbalera prvog tima u Antaliji, aktuelnom prelaznom roku, kao i o funkcionisanju određenih infrastruktura kluba…

Partizan je saopštio da klub mora zadržati osnovu tima koja ga je dovela na prvo mesto, ali da bi, bez obzira na katasrtofalnu finansijsku situaciju koju je zatekla uprava kluba, poželjno bilo da se na određena mesta dovedu pojačanja.

Saopštenje FK Partizan prenosimo u celosti i bez izmena:

„U skladu sa našim obećanjem, da ćemo javnost obaveštavati tačno i pravovremeno o aktivnostima Upravnog odbora FK Partizan, koristimo ovu priliku da saopštimo svim ljubiteljima fudbala i navijačima Partizana da je u petak, 23. jauara u prostorijama fudbalskog kluba održana III sednica Upravnog odbora, na kojoj je bilo reči o pripremama fudbalera prvog tima u Antaliji, aktuelnom prelaznom roku, kao i o funkcionisanju određenih infrastruktura kluba.

Najvažnija vest, svakako je, da pripreme teku u dobroj i kreativnoj atmosferi, da je stručni štab izuzetno zadovoljan zalaganjem svih pojedinaca u ovom periodu rada i da su u timu stvorila ona specifična hemija koja nam svima daje za pravo da budemo optimisti pred nastavak sezone.

Sa druge strane, Upravni odbor je zaključio da u toku prelaznog roka, Partizan mora da zadrži osnovu svoga tima koja ga je dovela na prvo mesto, a da bi, bez obzira na katasrtofalnu zatečenu finansijsku situaciju, bilo poželjno da se na određena mesta u timu dovedu pojačanja, koja neće samo biti jednokratno rešenje za stručni štab, nego i potencijal na koji će se klub moći osloniti u budućnosti. Uvereni smo, da će javnost razumeti činjenicu da u toku prelaznog roka nije pametno spominjati one igrače koji su najzanimljiviji Partizanovom stručnom štabu, jer bi takvi potezi ugrozili naše pregovaračke pozicije. Otuda, svako pominjanje nekog od potencijalnih partizanovih pojačanja u medijima, predstavlja tendenciju onih koji ruše ravnotežu na tržištu. Jedine prave informacije o tekućem prelaznom roku mogu da dođu samo iz FK Partizan.

Činjenica da je sednica trajala za naše prilike neuobičajno dugo, skoro četiri sata, govori o tome koliko je svaki član Upravnog odbora shvatio ozbiljnost situacije u kojoj se nalazi ne samo Partizan, nego i srpski fudbal uopšte. Tu ozbiljnost Upravni odbor želi da prenese svim članovima Fudbalskog kluba Partizan i svim njegovim navijačima. Samo zajedno i udruženi, možemo partizanov brod da ponovo usmerimo ka evropskim i svetskim morima i da na njima bijemo velike bitke dostojne partizanove tradicije“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter