2
Fudbal

SAMO ZA SRBIJU: Brat Kristine Mladenović odbio Francuze

Objavljeno: 22.01.15 u 13:53

Fudbaler Meca Luka Mladenović (18), mlađi brat poznate teniserke Kristine, sa nestrpljenjem očekuje poziv selektora omaldinske reprzentacije Srbije Ivana Tomića, tvrdi njegov otac Dragan.

– Ne bi bilo srećnijeg deteta od Luke kada bi obukao dres Srbije – ističe Mladenović senior. Nadam se da će to da dočeka, a verujem da hoće, jer znam da ima potencijal da jednog dana nadmaši čak i Vidića, Ivanovića. Ne kažem ovo zato što mi je sin, o njemu „govore” njegove igre. Zvali su ga Farncuzi, ali smo ih odbili. A, zašto nismo prihvatili? Prvo, u porodici smo velike patriote i ni u jednom trenutku nismo pomislili da Luka može da brani boje Francuske. Bez obzira što je ovde rođen, što ima sve mogućnosti da bude deo selekcije koja je bila prvak Evrope. Drugo, i važnije, verujemo i on i ja da će dobiti priliku da obuče dres Srbije. I, jasno, igrama opravda poziv. Nadamo se uskoro, kazao je Mladenović senior za Sport.

Luka igra na poziciji štopera i predviđa mu se odlična fudbalska karijera. Trenutno je u planu da odigra nekoliko sezona u dresu Meca kako bi stekao iskustvo i rutinu pa tek onda bi mogao da pređe u neki veći klub.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter