4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIJAILOVIĆ: Izbačen sam iz Zvezde jer nisam dozvolio Bosančiću da briše kopačke našim dresom!

Objavljeno: 22.01.15 u 10:42

Bivši kapiten Crvene zvezde Nikola Mijailović, odlučio je da otvori dušu i javno objasni šta se dogodilo između njega i Miloša Bosančića u sad već čuvenom incidentu na stadionu „Rajka Mitića“.

Vatreni Delija i bivši kapiten odlučio je da progovori o sukobu sa Milšem Bosančićem. Uprkos susneziji, Mijailović nema nameru da napusti klub.

– Želim samo da kažem istinu. Posebno napominjem da nije bilo nikakvog sukoba, već da je bila prepirka. Nisam mogao da prihvatim da neko Zvezdinim dresom i grbom briše kopačke. Taj dres je svetinja! Četvorica igrača su svedočila o tome i pismeno. Nemam nikakav problem sa Bosančićem, a ni sa gazdom. Ako je to razlgo za raskid ugovora, onda je svaki komentar suvišan – kazao je Mijailović.

Mijailović, momak za koga se sumnja da stoji iza serijala anonimnih pisama o dešavanjima u Zvezdi, kazao je da mu je Zvezdan Terzić poručio da platu može da dobije – putem sudskih potraživanja:

– Gazda je još letos izjavio da onaj kome se ne sviđa može da napusti klub i da će on odlučiti šta je cilj – podmlađivanje ili titula. Kapiten Milijaš je reagovao, a potom i ja sam stao na njegovu stranu. Rekao sam da Zvezda nikada ne može da juri drugo mesto, a on mi je rekao da napustim sastanak i to četiri puta i pokazao mi  vrata – istakao je popularni Džoni.

Nakon toga Mijailović je objasnio na koji način je tretiran od strane svojih pretpostavljenih:

– Zabranjen mi je ulazak na stadion, ne smem ni da treniram tamo. Ali pokrenuo sam proces. Nisam dobio nijednu platu iz novog ugovora, a duguje mi se i iz prošle sezone. Klub nisam tužio za raskid ugovora, niti ću to da činim, već samo za dugovanja. Ja sam igrač Crvene zvezde, a podsetio bih da sam davao lično svoje sredstva i to bespovratno. Za renoviranje svlačionice, kupovinu avio-karata, sređivanje terena… Samo slušam gazdu koji mi je na pitanje o plati, rekao da tužim klub – nezadovoljan je Mijailović.

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. Све најбоље Џони, од срца. Ти си показао да наш клуб волиш бескрајно. Остаје нам да чекамо боља времена, да одјуримо лопове и да клуб преузму поштени, паметни и богати.

    0
    0
    Odgovori
  2. Na šta se spalo… Da klub vode isključivo osvedočeni kriminalci i nepovratno ga vuku na dno, a uporište imaju u plaćenim navijačima…Svi mi ostali samo gledamo i komentarišemo po net-u dok se jednog dana isti ne ugasi… Šta ćemo tada komentarisati, pitam ja vas? Samo da su nam neki Terzići, Kokeze, Čovići, itd u upravi i sve će biti sjajno… Ne zna se ko se više vuče po sudu i prdekanama… A umesto Zvezdine dece igraće Bosančići i slične inteligencije… Samo mu facu pogledaš i sve ti je jasno… Užas…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter