0
Evropske lige

NE IDE NIKUDA: Juventus nema nameru da proda Đovinka

Objavljeno: 16.01.15 u 11:46

Šef stručnog štaba torinske „Stare dame“ Masimijano Alegri, izjavio je da niko u Juventusu ne razmišlja o eventualnoj prodaji napadača bjanko-nera, Sebastijana Đovinka.

Izjava Alegrija stigla je nakon ubedljive pobede Juventusa nad Veronom u Kupu Italije rezultatom 6:1 u kojoj je sjajni Đovinko učestvovao sa dva postignuta gola.

– Đovinko nikada nije ni bio na prodaju. Ako ne nađemo nikako dovoljno kvalitetnog da nam poboljša igru ekipe, to mesto zauzeće naši mladi igrači – rekao je Alegri uz nejasnu stvar na koga je tačno mislio – budući da Đovinko ima već 27 punih godina.

Šef struke torinskog slavnog kluba dodao je da nije potcenio ekipu Verone, te da na travnati tepih nije poslao igrače iz drugog tima:

– Nisam izveo rezervni sastav na teren. Jedina dva igrača koja su bila na terenu, a da manje igraju u poslednje vreme, su Simone Pepe i Đovinko. Odigrali su sjajno i oduševljen sam njima dvojicmo. Ali, kao i ceo tim, imaju mesta za napredak. Posebno moramo da radimo na prekidima, jer, drugi meč za redom, posle Napolija i ovoga puta primili smo gol iz kornera“, podvukao je Alegri.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter