0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ODLAZAK NA VIDIKU: Partizan prodaje jednog od najboljih?

Objavljeno: 15.01.15 u 08:54

Novo rukovodstvo Partizana odmah po dolasku na vlast stopiralo je transfer Petra Škuletića iz Partizana, ali, kako stoje stvari, nova uprava mogla bi da proda jednog od najboljih igrača crno-belih ove zime.

Prema informacijama Sportskog žurnala, čelnici Parnog valjka spremnu su da prodaju svog startnog beka, Vladimira Volkova, ekipi bivšeg šampiona Azije, južnokorejskog Ulsana.

Zvanična ponuda trebalo bi da stigne u Humsku do kraja nedelje, a sam igrač kaže da ne bi imao ništa protiv da ove zime napusti klub:

– Ne bih imao ništa protiv da već ove zime odem u inostranstvo. S obzirom na to da mi ugovor ističe u junu, ovo je idealna prilika da i Partizan nešto zaradi. Red je – rekao je Vladimir Volkov.

– Naravno, kao profesionalac spreman sam i za opciju da u Humskoj ostanem i na proleće i odradim ugovor do kraja. Kao i do sada, davaću sve od sebe – jasan je Volkov.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter