0
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

DOVIĐENJA: Dosadašnji sekretar Partizana napustio klub i postao trener

Objavljeno: 15.01.15 u 09:43

Dosadašnji sekretar stručnog štaba Partizana, koji je na toj funkciji proveo poslednjih 7 godina (od januara 2008.), od ove zime seli se u Belorusiju i preuzima ulogu pomoćnog trenera u timu Dinama iz Minska.

Ceo transfer je realizovan je uz pomoć Vuka Rašovića, koji je takođe pre nekog vremena u Dinamu postavljen za sportskog direktora i na njegov izričit zahtev Aga Ranković će pomagati u radu sa prvim timom češkom treneru Dušanu Uhrinu.

Sedam godina u drugom mandatu među crno-belima (kao igrač je boravio u crno-belom taboru od 1997. do 2003. odigrao 183 meča uz 32 gola i osvojio 4 titule i 2 kupa) je proveo Džin ili Aga, kako ga zovu prijatelji, a od tih sedam godina na mestu sekretara stručnog štaba ili u poslednje vreme tim menadžera, osvojio je 6 titula sa crno-belima uz 3 kupa Srbije. Ukupni bilans je impresivan – 10 titula i 5 kupova…

Kako on sam kaže, odavno je imao želju da krene u trenerske vode, ali je zbog interesa kluba dosada to izbegavao. Ovog puta, procenio je da je vreme da krene u nove izazove, a idealna prilika je da to pokuša uz pokroviteljstvo svog prijatelja i ispisnika, Vuka Rašovića.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter